Nova och nya domäner?

Idag var jag och pappa på Katte och kollade lite där, nu vill jag gå handel, men det tycker inte pappa. Men i alla fall direkt efter åkte vi till Nova och åt. Efter vi hade ätit gick vi runt lite på Nova och jag fick denna klänningen inne på ginatricot!

Tack pappa! Du är bäst! Eftersom jag har glömt att blogga här på några dagar så har jag inte nämnt att mamma åkte till Usa i morse och Emma är på fotbollsläger just nu så att denna helgen kommer jag att spendera med pappa!!!

Jag sitter även och letar efter ett nytt webbhotell, vad tycker ni om FS Data? Lite sugen på en ny domän med och just nu är det domänrea på Miss Domain såg jag på billigatoppdomäner.se. Är Miss Domain bra på hosting med undrar jag?
 

No Comments for “Nova och nya domäner?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *