Fuck you right back del två

Posted on 12 oktober, 2015 in bra, right

Har med stor ansträngning lyckats upprätta någon slags live streaming i min dator som förhoppningsvis ska fungera som planerat ikväll. In your face, TV, jag har överlistat dig!

Har naturligtvis ägnat halva morgonen åt det här istället för att plugga. Har visserligen strulat med en omöjlig uppgift: ”Kontakta en lokaltidning och be en redaktör att visa exempel på utfallande, beskurna, vinjetterade och retuscherade bilder. Samtidigt måste du ha tillgång till de oförändrade orginalbilderna för jämförelsens skull. Försök att utreda orsakerna till redigeringen av bilderna”. Tyvärr så gör de anställda på lokaltidningarna sitt bästa för att hinna jobba, så de har inte tid med mig. Dessutom upplyste en fotograf mig att de knappt har tillåtelse att ändra bilderna alls, så hela uppgiften föll med det. Borde kanske ha upplyst stackaren om att det troligen kommer ringa minst åtta pers till i samma ärende. Har försökt ringa lokaltidning nummer två också, men där piper det bara som fan i luren när man kommer fram. Modem år 2007? Jag vet inte, men inget svar får jag.

Glömde för övrigt att berätta om gårdagens glädjeämne: kjol från H&M med en midja som nästan passar. Helt otroligt. Den hade visserligen kunnat vara några centimeter mindre, men den sitter ändå så pass bra att den sitter kvar där den ska. Seger! Ska hädanefter försöka använda både den och den andra tegelröda som jag fegade ur när jag skulle på fest. Jag är en enkel människa som bara klarar av jeans, men jag ska försöka hitta min kvinnliga sida också. Den finns där, djupt inom mig, det svär jag på.

*

Fan vad jag blir less på det här förbannade systemet med att resa. Kollade närmare på SAS som erbjöd så otroligt braoch billiga biljetter, bara för att upptäcka att det tillkommer en serviceavigft på 50 kronor och att 250 kronor skatt inte var inrkänat i priset. Men vad i helvete, jag vill ju veta vad skiten kostar, inte vad den kostar när ni har dragit av en massa från den. Nu blev det ju närmare tusenlappen med flyg också, plus 200 spänn för in och utresan till Stockholm.

Och då tror man så klart att det är lika bra att ta tåget, då spar man en hundring, men neeeej då, för nu har det gått några dagar sedan jag kollade sist och då är det tydligen helt i in ordning att höja priset med en hundring där också. Förbannade skit.

Alternativt får jag genomlida den skit det innebär att åka buss. Buss är garaterat det värsta för någon som blir åksjuk av att gå och skriva SMS samtidigt (sant). Dessutom är de där toaletterna inte att lita på, så man får se till att bokstavligen pricka in de små rasterna på en kvart här och där som brukar utlovas. 640 spänn allt som allt… det är jävligt billigt. Jämfört med 1200 och vad-fan-det-nu-blir-när-man-åker-tåg.

No Comments for “Fuck you right back del två”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *