En bra dag!

Posted on 9 september, 2014 in bra

hejsanhoppsan! Godafton! jag har precis diskat klart och har placerat  mig här, dock bara tillfälligt, jag ska alldeles snart inleda kvällens promenad. Maten ska bara få sjunka lite först, hehe. Jag gjode en god fetaost-advokado-sallad :).

Idag var det fösta skoldagen. Den gick fint! dock så var årets första lektion inställd. haha! jumpan var jätte rolig!, dock ganska jobbig. hade samhäll ochså idag, vi pratade om Makt, segt. jag slutade vid halv 4,så sprang jag upp till 4an och fortsatte med mitt IRA-arbete, det ska ju in på onsdag satte, hehe.. vid 5 så kom Anna, så åkte vi och handla.

aja, nu ska jag och mitt fläsk röra lite på oss!

No Comments for “En bra dag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *