You\’ve been in my dreams all my life

Posted on 10 april, 2014 in You\'ve

Den här veckan har varit tuff, inte mentalt tuff, utan fysiskt tuff. I dag är jag så gott som död. Men det har varit värt allting och jag ångrar ingenting. I morgon blir det nya tag.

Jag har verkligen försökt att skärpa till mig ordentligt, på alla plan. Det har gått över förväntan, trots ett litet bakslag på grund av ett visst blogginlägg. Men nu när jag tänker på innebörden blir jag faktiskt glad. Allt gott!

You give me that look, its almost unreal, its almost unreal..!
Måndag, Tisdag och sedan Göteborg. Timingen må ha varit den sämsta någonsin och inga pengar kvar, men jag måste erkänna att jag ändå ser fram emot resan norröver. behöver dock låna 10000 kr för att ta mig hem Jag ska fortsätta i samma anda. Jag ska inte pendla så mycket, utan lita på mig själv, de ord jag har fått höra, de signaler jag har fått och den känslan som jag forfarande har.

God bless.

No Comments for “You\’ve been in my dreams all my life”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *