Planer för imorgon.

Posted on 30 juli, 2013 in fredag, imorgon

Jo tack, idag har jag tagit emot en hel del nekanden. Vissa är för trötta för att hitta på något med mig, och vissa föredrar att spendera sin tid med ohyra. Så imorgon ska Sanna ta sitt pick och pack och försöka underhålla sig själv. HURRAY. Idéer:
Låång shoppingrunda där jag spenderar maassa pengar.Äta grym mat.Fylla på förrådet med glass och kanske korka upp några flaskor Loka.Se på massa Veronica Mars (vars ständiga cliffhangers faktiskt får mig att må lite illa- bokstavligen, men det går an.)Stretcha. Och ja, den här passar ju inte direkt in, men jag har stretchat alladeles för lite den här sommaren. Dags att skärpa sig, och när är bättre än en fredagskväll? (Vissa renskriver ju tillochmed sina kemianteckningar då, så varför skulle inte ajg kunna stretcha?)Tur att jag är det bästa sällskapet i världen, annars vore det ju tråkigt.

No Comments for “Planer för imorgon.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *