fredag

Posted on 1 februari, 2013 in fredag

vilken start finfredagen fick…
har storstädat nästan hela huset och iscensätt detta: hur jag dammsuger den slingriga källartrappan med 1 st bebis i ena handen & dammsugaren i den andra. inte något som BVC skulle rekommendera, men ändå. det gäller att vara effektiv.
väl nere i källaren inser jag [försent] att det inte var en bra idé att låta vendela utforska tvättstugan i plommonlila strumpbyxor. man kan väl säga att lekkläder & finkläder inte är samma sak, inte ens när man är nio månader.
mission nr 2 blev gjort när bebis somnat i vagnen & jag kunde ta mig an förrådet i jakt på mina ullbyxor.
arg blev jag när jag knappt kom in i förrådet pga alla flyttkartonger & ännu argare när jag till min fasa upptäckte att alla kartonger var TOMMA. damn. varför viker man [läs: män] inte ihop kartongerna innan man ställer dem i förrådet?
och huga vad mycket spindlar det var där.
jag skakade omsorgsfullt byxorna. ja, jag hittade dem. och det var inte två par, utan tre. nu blir de ljusgrå antagligen knickers, för de var lite korta i benen.

och nu sitter jag här, efter att ha piffat till mig lite, och äter höstens första apelsin. det svider i mina nariga nagelband [man tvättar väldigt mycket händer och barnstjärt med småbarn] men apelsinen är god och solen skiner ute.
ska bara äta lunch, sedan åker jag & vendela på en liten tur.

sensmoral: jag är en [bra] husmor.

One Comment for “fredag” One Comment for fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *