Jag ska gifta mig med Jocke Berg

Posted on 7 januari, 2013 in Jocke

Konserten i går var verkligen outstanding. Helt makalös, magiskt, mäktig, trollbindande och fantastisk. Mina underbara hjältar har gjort det igen. Så underbart att bara få hoppa, sjunga, skrika och fyllas av fantastisk musik, en bra låtlista och en otrolig show. Adrenalinet pumpade i kroppen, rysningarna var ett faktum och jag konstaterade än en gång att Kent verkligen kan leverera live. Ren och skär lycka rakt igenom. Det finns inga ord!

Kent är verkligen helt makalösa. De fyller mig med så många känslor och jag vill aldrig att det ska ta slut. Jocke Berg är dessutom en helt otrolig poet.

One Comment for “Jag ska gifta mig med Jocke Berg” One Comment for Jag ska gifta mig med Jocke Berg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *