better and better

Posted on 16 augusti, 2012 in better

Nu har jag äntligen börjat repa mig lite. Fick salva för min ögoninflammation och nu mår jag mycket bättre. Är fortfarande förkyld men tillräckligt pigg för att kunna jobba på lördag! Äntligen ska jag tjäna lite stålar igen!

Vad har hänt de senaste dagarna då? Inte mycket alls, jag har legat och snorat och slappat i soffan hela dagarna i ända. Glott på filmer och druckit en herrans massa te för halsen. Sitter och läser på en bok av Denise Rudberg som heter Matilde, den är riktigt bra!
 Men hur som helst så har jag också gjort lite nytta, jag har ringt ÖBO och Universitetet för att få lite koll över hur jag ska bo och när det är skolstart osv. Jag ska tydligen befinna mig på universitetet den 30:e Augusti, det låter bra det! Jag har tyvärr inte poäng och sånt så att det räcker till att bo någon annanstans än på Brickebacken, men då får det bli så! Jag har planer att göra det så fint och hemtrevligt som det går trots att det ligger ute i skogen. Jag är iaf glad att jag förhoppningsvis inte hamnar så långt ifrån Kenneth så man får en granne som man känner 😀 Är ju iaf ett bättre läge vid universitetet än typ Varberga (där jag också har poäng på ÖBO så att det räcker) så det räknas minsann också!

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem. Han har åkt till Akropolis i stan och hämtat grekisk mat! Vinet är uppkorkat och det ska bli gott med maten från mitt absoluta favoritland! Oj nu ropar mamma så pappa har anlänt! TJOHO!

No Comments for “better and better”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *